Kjøpsvilkår

Innledning
Kjøp fra selger er regulert av nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett. Disse alminnelige salgsbetingelsene har anvendelse på alt salg fra JustInArt så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom. Kontrakten er utarbeidet på grunnlag av anbefaltinger fra Forbrukerombudet.

 

Partene

Selger: JustInArt / justinart.no
Kjøper: Den person som foretar bestillingen.

Kun kjøpere innenfor norsk merverdiavgiftsområde/norsk tollområde kan handle via nettbutikken. Om du bor på Svalbard eller har norsk feltpostadresse, send oss en epost på shop@justinart.no med din bestilling, så ekspederer vi den manuelt. Eventuelle særskilte ekstrakostnader ved slike salg avtales skriftlig mellom partene.  Vi sender dessverre ikke til utlandet forøvrig.

 

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift hvis ikke annet er bemerket. Prisene kan endres uten videre varsel til kjøper. Det er kjøperens ansvar å holde seg oppdatert om gjeldende priser. justinart.no kan imidlertid ikke endre prisen på en vare kjøper har fått bekreftet pris på, det er alltid den bekreftede prisen på ordretidspunkt og som står på ordrebekreftelsen som gjelder. justinart.no forplikter seg til å levere varen til avtalt pris. NB: Vi gjør oppmerksom på at varer som står til kr 0 kan forekomme ved feil på nettdisen. Ordre med varer til 0,- vil bli kansellert, da vi ikke gir bort varer. 

 

Betalingsmåter
Vi aksepterer betaling med DNB Vipps og PayPal (VISA, Mastercard, Visa Electron og Maestro) i nettbutikken. Betal raskere og sikrere ved å bruke PayPal. Du kan velge å finansiere betalingen din fra PayPal-saldoen din eller via et bank- eller kredittkort koblet til PayPal-kontoen din. For mer informasjon, se www.paypal.no.

 

Frakt
Vi bruker oftest den fraktmåten som er absolutt mest brukt og anbefalt for privatkunder. Servicepakken hentes på postkontor.

 

Leveringstid
Varene sendes fra vårt lager innen 1-3 arbeidsdager. Leveringstider kan variere beroende på hvilket område pakken skal leveres til.

 

Returer
Når du benytter angreretten må du sende eller levere varen tilbake til oss. Returfrakt må du selv bekoste med mindre varen er defekt eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare til deg. Alle varer må returneres i ubrukt, uvasket stand med alle merkelapper intakte.

 

Uavhentede pakker
Henteinformasjon og -referanse fra Posten blir sendt til den epostadresse og/eller det mobilnummer du oppgav ved bestilling.  Kan du ikke hente ut pakken innen hentefristen som Posten angir, bes du kontakte Posten for utsatt hentefrist. Pakker som returneres oss pga manglende uthenting belastes den totale fraktkostnaden. Betalingsvilkår er 30 dager.

 

Feil eller mangler
Eventuelle mangler eller mulige feil ved et produkt skal kjøperen innen rimelig tid etter at mangelen burde vært oppdaget rapportere til justinart.no. Rimelig tid anses som opptil 10 dager. justinart.no tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt selv om annet fremkommer i nettbutikken. Ved eventuelle telle-/leveringsfeil eller forsinkelse fra våre leverandører vil vi kontakte deg på oppgitt telefonnr og/eller epost for å avtale utbyttesvare eller kansellering.